Velkommen til raseklubben for Spansk vannhund i Norge

Kjære Spansk vannhund eier/oppdretter.

Nå i år 2019, fyller klubben vår 5 år! I den forbindelse ønsker vi å lage en Stamtavlebok for rasen vår og ha den ferdig til SVK spesialutstilling i Trøndelag 29.juni.
Ettersom Spansk vannhund er en så ung rase i Norge, de første kom til Norge i 2000, hadde det vært så morsomt å få med alle; både de gamle hundene og flest mulige av avkommene!
Det blir 1 side pr hund med stamtavle hvor du vil få med foreldre, besteforeldre, oldeforeldre og tippoldeforeldre.
Bildet av hunden vil være i farger. Se eksemplet med Cleo! (eksempel Stamtavlebok)

Hver side koster norske kroner 350,00 og kjøpsprisen per bok vil være norske kr. 200,00 eksklusiv porto. • Hund nummer 6 og 7 registrert på samme eier er gratis! • Alle deltakende hunder er med i trekning om 5 stamtavlebøker!
Det vil være mulighet til å legge til resultater og å bytte bilder opp til ca. 15. mars 2019. (Vi prøver å få med resultater helt til boken blir levert trykkeriet). Boken er 28 x 21 cm, har myke permer og er limfrest. Bilder er i farger med størrelse 10,5 x 7,5 cm. Hundene blir presentert i alfabetisk og under innholdsfortegnelsen blir både hunder og eiere presentert alfabetisk.
Ønsket

Hyggelig tilbakemelding fra forskningsgruppa etter en flott helg på Nebbense

Årsmøte 2019

Årsmøte blir holdt den 30. mars 2019
Sted: Østlandet

Spansk Vannhund klubb er den offisielle raseklubben i Norge, vi samarbeider med og er underlagt Norsk Kennel klubb lover og retningslinjer. 

SPANSK VANNHUNDKLUBB NORGE  ble konstituert 16.august 2014 og lovene godkjent av NKK i desember samme år. Klubbens første årsmøte ble avholdt 21. mars 2015.

Men allerede sommeren 2008 ble interesseorganisasjon for spansk vannhund i Norge etablert av flere raseentusiaster som ønsket å arbeide for å fremme rasen i Norge.

Xara Del Corazoncito
Spesialen 2018
Om rasen
Bli med på tur!