Vann arbeid = kjempegøy

       Spansk Vannhundklubb setter opp nytt Vannarbeidskurs                    28. og 29. august 2021

Lærerike dager for både to og firbente. Se  info!

vannarbeid

Har du lyst til å trene i vann med hunden din? Vannarbeid er en voksende, men foreløpig uoffisiell hundesport i Norge. Den er  offisiell i opprinnelseslandet Portugal. 

arbeids egenskaper

Vannarbeid fokuserer på rasens arbeidsegenskaper og naturlig bevegelse i og under vann sammen med fører. Vi vil i kursene gå gjennom de 3 øvelsene i konkurranseformen: Svømming sammen med fører, dykking etter objekt og apportering av flytende objekt, pluss noe lydighet. 

glede

Men aller størst er gleden av vann. Det er fantastisk å oppleve hundene  i sitt rette element, hvor de instinktivt vet hva de skal gjøre. Arbeid i vann bygger samarbeid, og ikke minst selvtillit hos hundene.

Bli med på kurs 28. og/eller 29.august!

Spanskvannhundklubb Norge setter opp 2 kurs i vannarbeid.

Kurs 1:          Nybegynner kurs lørdag 28.august kl. 10:00 til 15:00. Kurset gir en morsom innføring i vannarbeid for hund og fører, godt tilpasset  den enkelte deltaker. 

*Pris. kr 1250,-

Kurs 2:        Viderekommende kurs søndag 29.august kl. 10:00 til 15:00. Mulighet for «å trene på stevne» med hjelp fra instruktør og aktiv utøver i vannarbeid, Ylva Christensen.

*Pris: kr.1250,-

Programmet på kursene vil tilpasses deltakerne.  Begge kurs går i Vestby på Krokstrand.

*Pris per kurs kr: 1.250,- for medlemmer av Spansk Vannhundklubb Norge.     Kr: 1.750, per kurs for ikke-medlemmer.
Antall: Ekvipasjer 5 stk.
Instruktør :  Ylva Chrisensen, godkjent instruktør som også selv konkurrerer i vannsport. 

Påmelding og betaling  innen 10. august 2021. Påmeldingen er gyldig når betaling er registrert bank konto: 4295 23 29965  og senest 10.august.

Klubben forbeholder seg retten til endringer i antall, tidspunkt og sted. Innbetalt påmeldingsavgift refunderes om arrangementet avlyses av smittevernsmessige hensyn.

Meld på til epost: spanskvannhundklubbnorge@gmail.com