God påske!

En liten påskehilsen med informasjon fra klubben.
I 2024 feirer klubben vår 10 år! Dette vil vi blant annet markere med en jubileumsmiddag for medlemmene i forbindelse med vårt store arrangement, rasespesialen i september.
Det er planlagt minst to webinarer dette året. Et er allerede arrangert og tema der var øyelidelser hos spansk vannhund. Tema for det neste webinaret er ikke bestemt.
Klubben har opprettet SVK helseskjema. I dette skjemaet kan alle eiere av spanske vannhunder informere om sin hunds kliniske helse til klubben. Informasjonen vil bli brukt i arbeidet for å fremme god helse hos spansk vannhund.
Det planlegges oppdrettersamling i løpet av året.
Det er også flere andre planer på gang som vi vil informere om etter hvert.
På årsmøtet i SVK 16. mars ble det vedtatt noen saker:
– Årsmøtet vedtok å be NKK innføre krav om kjent status på øyelysning hos foreldredyr ved registrering av valper.
– Årsmøtet ba styret oppnevne en prosjektgruppe for gjennomføring av et 5 årlig prosjekt, hvor styret støtter oppdrettere økonomisk når de gonioskoperer sine avlsdyr før bruk. Oppdrettere oppfordres samtidig til å be eiere av hunder fra eget oppdrett om å utføre øyelysing med gonioskopering.
– Årsmøtet vedtok her å be NKK innføre obligatorisk registrering av halelengde hos valp ved registrering av valpekull.
– Årsmøtet godkjente også styrets orientering om oppdateringer i Handlingsplan for god mental helse hos spansk vannhund
På årsmøtet ble også et nytt styre valgt til å lede klubben frem til neste årsmøte. Tidligere nestleder rykket opp til ledervervet. To helt nye styremedlemmer kom inn samt ny vara. Velkommen til dere!
Det betyr at noen også gikk ut av styret. En stor takk til leder og kasserer for mange år og mange tusen timers innsats for klubben!
SVK ønsker alle en riktig god påske! 🐣
  
%d bloggere liker dette: