Julehilsen fra styret

Året 2022 er snart over og vi ser tilbake på noen av klubbens aktiviteter.

17. mars holdt vi webinar om mentalitet og personlighet hos spansk vannhund (BPH og mentalindeks) ved Jenny Linderoth fra SKKs Mentalpool, Svenska Kennelklubben og Svenske Perro de agua Españolklubben (SPDAEK).

Årsmøtet ble holdt digitalt 26. mars.

Det ble arrangert åpne webinarer 19. mai og 13. juni om hvordan det står til med helsa til spansk vannhund. Et illustrativt dypdykk i HD-, AD- og øyestatistikk.

Årets store spansk vannhundsamling ble arrangert helgen 26. – 28. august på Kvile Camping i Rena. Der var det spesialutstilling for vår rase med Wera Hübenthal som dommer. Raserådet laget til en flott aktivitetsløype som alle kunne prøve, uansett forkunnskap. Dette var gøy! Felles tur ble det også tid til og selvfølgelig sosial hygge med grilling. Det var en veldig trivelig helg!

I tillegg har det vært noen aktiviteter i distriktene.

Styret har i 2022 gjort ferdig handlingsplanen «Hvordan fremme god mental helse hos spansk vannhund». Planen er et dynamisk dokument som utvikles over tid. Nå jobbes det med å få ferdig en C-BARQ spørreundersøkelse om mentalitet.

Styret ser frem mot å jobbe videre med saker og aktiviteter i 2023.

Årsmøtet 2023 avholdes digitalt lørdag 11. mars. Forslagsfrist til årsmøtet er senest 4 uker før møtedato. Har du lyst til å bidra med noe i klubben hører vi gjerne fra deg! Klubbens e-post er spanskvannhundklubbnorge@gmail.com

8. – 10. september er dato for spansk vannhundsamling 2023, med spesialutstilling og andre aktiviteter. Sted blir Hokksund Camping og dommer på utstillingen er Riitta Niemelä, Finland. Så hold av datoen! Mer informasjon kommer.

Vi vil takke alle medlemmer for samarbeidet i 2022! En ekstra stor takk til dere som har bidratt gjennom verv og deltatt på aktiviteter i klubben!

Styret ønsker alle
en riktig god jul og et godt nytt år!

%d bloggere liker dette: